OVER MIJ

Hi, ik ben Marthe.

Van harte welkom op mijn blog! Wat fijn dat je op mijn pagina terecht gekomen bent. Ik hou ervan om hier van alles met jullie te delen. Ik ben dol op het ontwikkelen van recepten, proeven en ontdekken van nieuwe smaken. 

Wat meer over mij...

Een goedlachse twintiger, spraakwaterval, studente rechten én een full time perfectionistische stresskip die volledig ontspant wanneer ze achter haar fornuis staat. Grote passie voor koken is overgewaaid van de liefste oma.

Mijn doel?

Ik probeer gezonde(re), simpele bordjes te toveren - af en toe vegetarisch - en ik vind het even geweldig om te (ge)zondigen! En als ik zondig? Jep, dan doe ik het goed. Heel goed. 

Hobby

Ik ben slechts een hobbykok en geen professionele chef met een diploma op zak. Alle gerechtjes die ik maak zijn tot stand gekomen na veel bedenken, oefenen en proeven. Probeer mijn recepten dus zeker uit. Op eigen risico. (Het zou wel eens lekker kunnen zijn). 

Hashtag

 

Maak je een gerechtje klaar? Of heb ik jou op één of andere manier mogen inspireren? Gebruik dan zeker de hashtag #DEKOKSTER en make my day! 

Vraagje?Opmerking?

Heb je een vraag, suggestie, complimentje of opmerking? Laat dan zeker een berichtje na.

Veel liefde voor gemberthee, een grote bos bloemen en kan uren wegdromen bij een goed boek. Heeft twee trouwe katjes: Jenny en Bowie (jep, genaamd naar dé Bowie).

Houdt er van om alles tot in de puntjes te plannen (lees: door het opstellen van weekmenu's). Na het koken is de keuken (tijdelijk) ontploft.

 © 2019 De Kokster

Privacyverklaring

dekokster@mail.com

België